Preturile sunt convenabile

iar Costurile dumneavoastra de santier sunt reduse substantial daca angajati alpinistii utilitari si serviciile companiei noastre

Cum si cu ce lucram

Compania Alpin Util SRL a intrat pe piata serviciilor de interventie la inaltime in 2004, anul infiintarii sale. Actionarii si personalul firmei private cu sediul in Medias, judetul Sibiu, au adus in zona serviciilor experienta acumulata in anii de pasiune pentru alpinism, iar decizia lor nu a fost una gresita. S-a dovedit ca piata avea nevoie de asemenea servicii. In cei 14 ani de experienta, echipa de lucru a fost optimizata cu personal calificat in diverse meserii din domeniul constructiilor (dulgheri, zidari, montatori de gresie/faianta, zugravi), majoritatea lor autorizati si ca alpinisti utilitari. Dealtfel, multi-calificarea personalului Alpin Util este unul dintre atuu-rile pe care compania noastra se bazeaza in relatia cu onorata sa clientela. Un alt avantaj este si acela ca veti obtine economii substantiale din costurile de santier, daca angajati echipa de alpinisti utilitari si nu o echipa ce lucreaza pe sistemul clasic de schela.

Activitati uzuale pentru care puteti angaja serviciile companiei Alpin Util sunt cele precum: inspectii tehnice la inaltime, activitati de curatare a unor suprafete vitrate sau fatade inalte, montajul de bannere sau panouri publicitare.

Misiunea noastra: Aceea de a pune la dispozitia clientilor nostri servicii de alpinism utilitar de incredere, de cea mai inalta calitate si la cele mai convenabile preturi.

 

Important

In 2008 Alpin Util SRL a implementat cu succes sistemul de management al calitatii serviciilor ISO 9001:2008, pentru domeniul "Alpinism utilitar si alte lucrari speciale de constructii", certificat de compania QSCert Romania si re-atestat in anii 2012 si 2016. In tot acest rastimp nivelul de satisfactie al clientilor in urma serviciilor prestate a fost unul "excelent".

2016Certificat ISO 2016 2012Certificat ISO 2012 2008Certificat ISO 2008

Calitatea serviciilor este un obiectiv cheie in activitatea Alpin Util SRL. Calificarea personalului, mobilitatea, tehnicile de lucru proprii verificate si flexibilitatea in stabilirea preturilor de executie sunt alte elemente care sporesc competitivitatea companiei in mediul concurential actual.